Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Danmarks største cykelmesse rykker til Lokomotivværkstedet

Oprettet d.

Copenhagen Bike Show: En fest for cykelentusiaster

Marts måned er for mange startskuddet på udendørs cykelsæsonen, og hvad er mere oplagt end at starte sæsonen med en udflugt til Danmarks største og vigtigste cykelmesse? I weekenden den 2.-3. marts kan cykelentusiaster fra hele landet se frem til at boltre sig i alt det der har med cykling at gøre, når den tilbagevendende Copenhagen Bike Show åbner dørene op.


Lokomotivværkstedet danner en ny spektakulær ramme


Copenhagen Bike Show har vokseværk, og rykker i år til nye og større udstillingslokaler i det historiske og centralt beliggende Lokomotivværkstedet. 

I den ca. 10.000 m2 messehal, der ligger tæt på Fisketorvet shoppingcenter og Dybbølsbro S-station, er der blevet plads til
flere udstillere, publikummer og aktiviteter. 

Trods udvidelsen har arrangørerne igen i år haft udsolgt af standpladser i flere måneder, og forhåndsinteressen blandt publikum - målt på online billetsalget - tegner til at blive rekord stor.

Billetter til messen kan bestilles online her

Et overflødighedshorn af cykelkultur

Udstillingskonceptet er det velkendte med en skøn blanding af udstillere, foredragsholdere og events der kan begejstre og inspirere uanset om du er til asfalt eller skovbund, motion eller fritid.

Messen er opdelt i sektioner, som gør det meget overskueligt at navigere rundt mellem de +120 udstillere. Der er f.eks. tema-områder med rejser, landevejscykling, MTB, e-cykler, Urban cykling osv.

Desuden vil der under begge messedage være inspirerende foredrag og events, som f.eks. foredrag med legenderne Ole Ritter og Jørgen Leth. Endelig er det muligt at afprøve cykler på enten den kuperede pump-track eller den store indendørs testbane.

Udforsk det nyeste fra de kendte cykelmærker

Er du jagt efter en ny sprød cykel? Pas på, der er en overhængende risiko for, at du bliver fristet på Copenhagen Bike Show!
Blandt udstillerne på messen finder du mange både kendte og mindre kendte cykelmærker.

Bare indenfor kategorien landevejsracere er følgende top-mærker bl.a. repræsenteret: Specialized, Canyon, Cube, Principia, Pronghorn, Pinarello og Colnago. Derudover kommer en stribe producenter og forhandlere af el-, gravel-, city- og ladcykler.

Ventoux er på pletten med både nyheder og evergreens

På Ventoux's messestand er der både noget for de nysgerrige og shoppinglystne. Du vil kunne se og prøve flere spændende nyheder, bl.a. de funktionelle Storm jakker og veste til mellemsæsonen samt splitnye 15 og 24 liters cykelrygsække i trendy farver.

Og så har vi selvfølgelig også et udpluk af populære og sæsonaktuelle bestsellere som f.eks. Layer One base layers, Skoovertræk, Air Cykelhjelme og Cykelbriller.

Alt på standen kan købes til særligt favorable messepriser.


VENTOUX finder du på stand 277 - tæt på testbanen modsat  indgangsområdet.

Kom med til Sjællands bedste motionscykelløb

Som noget nyt kan du på Ventoux´s stand også møde repræsentanter fra Roskilde Cykelmotion. Klubben står bl.a. bag forårets store sjællandske motionsklassiker, Skjoldenæsholmløbet, og du vil kunne høre meget mere om om denne fantastiske cykelevent samt få en snak om livet som medlem i en af sjællands største og bedste motionscykelklubber.
 

Læs mere om Copenhagen Bike Show og køb din billet her

Vi ses på messen!


 

Fakta om Copenhagen Bike Show 2024

  • +120 udstillere fra både Danmark og udlandet
  • Dato: Lørdag og søndag den 2.-3. marts
  • Sted: Lokomotivværkstedet, Otto Buses Vej 5A, 2450 Kbh. SV.
  • Åbningstider: Kl. 10-16 både lørdag og søndag
  • Billetpriser: 75 kr., 125 kr. (familiebillet) og 175 kr. (VIP-billet med bl.a. goodie-bag)
  • Hjemmeside: nordicbikeshows.dk/copenhagen-bike-show/

 

 

 

 

 

 

 * * * * *


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar