Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Nyhedsmail

Kom på mailinglisten og få 10% her-og-nu rabat. Når din mailtilmelding er bekræftet sender vi en velkomstmail inkl. en rabatkode.

Ventoux er et relativt nyt dansk cykelsportsmærke med ambitioner! Vores fokus er på at designe og udvikle et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til moderate priser - direkte fra producent til dig uden dyre mellemled. 

Vil du følge med i hvordan det går os i fremtiden og få eksklusive tilbud og rabatter? Så tilmeld dig vores nyhedsmail som typisk udsendes 3-5 gange om måneden (vi forsøger altid at beherske os, og ikke udsende for mange mails!).

Velkommen på mailing-listen! Tilmeld dig her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Når du har trykket på tilmeld-knappen, vil du modtage en mail hvor du bliver bedt om at bebekræfte din tilmelding. Dette er for at sikre, at det rent faktisk er dig selv som har tilmeldt dig og givet samtykke til at modtage mails fra os. Først når du har klikket på bekræft-linket, er du endelig tilmeldt.
 

Afmelding af nyhedsmail

Det skal være let at afmelde nyhedsmailen - og det er det naturligvis. I alle nyhedsmails er der et frameldingslink i bunden af mailen, som du blot klikker på.
Du kan også afmelde dig ved at indtaste din mailadresse lige her: