Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Levering af din bestilling


Når du har handlet på Ventouxbike.dk, vil varerne sædvanligvis afsendes samme dag (hvis du har handlet på en hverdag inden kl. 14) eller den følgende hverdag. Netbutikken er sat op, så du  - med få undtagelser - kun kan bestille varer, som fysisk er på vores lager, og derfor kan blive pakket og sendt hurtigt.

Du kan derfor forvente, at der typisk vil gå 1-3 hverdage fra ordren er lagt til varerne er fremme.

 

I meget travle perioder (f.eks. ved udsalg, på Black Friday og ved juletid), kan der evt. være 1-2 dages længere leveringstid, hvilket vi dog altid prøver at undgå.


Levering med GLS


Når du har handlet på Ventouxbike.dk, sker leveringen med GLS. Enten til en GLS pakkeshop, erhvervsadresse eller til din privatadresse. Der er mere end 1.700 GLS pakkeshops - se hvor din nærmeste er
her

Fragtgrænsen for gratis levering er 399 kr. med GLS pakkeshop / GLS Erhverv. Det er ikke muligt at få leveret gratis direkte til en privatadresse.

Handler du for mindre end 399 kr. er leveringsgebyret: 35 kr. til Pakkeshop og 39 kr. til en erhvervsadresse.

Skal du returnere en forsendelse, kan du også med fordel gøre det med GLS ved at købe en
returlabel gennem os

Det er desværre ikke muligt at prøve eller hente varer på vores adresse. Er du i tvivl om størrelse, pasform eller andet, er du altid velkommen til at skrive til os på info@ventouxbike.dk.