Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Om Ventoux

VENTOUX er ungt dansk cykelbrand, skabt med øje kvalitet og funktionalitet


Mærket blev grundlagt i 2010 og har udspring i den nordiske cykeltradition.

 

Målgruppen er kvalitetsbevidste cykelentusiaster, det være sig, racercyklister, mountainbikere, spinning folket og den stigende skare af motions- og miljøbevidste cyklister der bruger cyklen til hverdagspendling.

 

Til denne stigende gruppe entusiaster designer og udvikler vi funktionelt cykeltøj og udstyr, der kan holde til hyppigt brug.

 

Vores design er klassisk og tiltaler en bred kundegruppe, der vægter funktionalitet og design over skiftende modeluner, men til gengæld er trofaste, når de finder den rigtige vare.

 

Bag Ventoux står et hold entusiaster, der selv elsker cykellivet i dets mange afskygninger. Vi prøver produkterne på egen krop, før vi lader nyt design gå gennem nåleøjet til vores kunder.

 

Vi ved at man skal holde hvad man lover. Så når der uundgåeligt en gang i mellem opstår en fejl, bytter vi uden betænkelighed.

 

Vi holder til i Roskilde, hvor vi har kontor og lager. Vi har ikke et kæmpe varesortiment, til gengæld køber vi stort ind, dvs. de varer du finder hos os er nøje udvalgte og leveres i mange størrelser. Vi holder fast i klassikerne. Vi ved at når man først har fået nogle favoritter, som f.eks. vores gode Layer one, svedtrøje,  så vil man bare have, at den altid er tilgængelig, i den størrelse man skal bruge.

 

Har du spørgmål til Ventoux mærket eller os? Tøv ikke, men send os en mail i dag på info@ventouxbike.dk

 

Du kan også ringe til os på 5057 9702.  Vores telefontid er hverdage fra kl. 8 - 15.

 

Vi glæder os til at høre fra dig J.