Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Ventouxbike.dk (CyclingShop.dk ApS)
CVR-nr. 34601534
Marbjerg Byvej 14D

4000 Roskilde
info@ventouxbike.dk


Betaling

På www.ventouxbike.dk er du muligt at betale med diverse kreditkort, Mobilepay, Viabill og Forbrugsforeningskort. Beløbet hæves først på dit kort, når bestillingen er klargjort til afsendelse eller afhentning. I travle perioder kan det forekomme, at ordrer ekspederes på helligdage eller i weekender, men først afhentes efterfølgende hverdag.

Vi tager forbehold for fejl i priser og rabatter, der åbenlyst skyldes f.eks. en tastefejl. I den situation kan købsaftalen ophæves jvnf. Aftalelovens paragraf §32. 

Levering

Din ordre leveres med GLS, Post Nord eller Dao til en pakkeshop, en erhvervsadresse (med adgang i dagtimerne på hverdage) eller til din privatadresse. 

Bytte- og fortrydelse af et køb
Du har som forbruger 30 dages bytte- og returret, når du handler hos os. I forbindelse med julen forlænges denne frist til den 31. januar.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse returnere din/dine vare/r til os. Sammen med dine returvarer beder vi dig vedlægge en udfyldt 
Returformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter modtagelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du kan her på sitet køben en GLS returlabel til reduceret pris.

Vi beder dig som udgangspunkt returnere varen i den emballage du modtog den i. Beskadigelse af original emballagen kan medføre en forringelse af varens værdi. Så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, undgå venligst at beskadige original emballagen, ud over hvad der er nødvendigt for at prøve varen

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i brug, og f.eks. køre en prøvetur.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Ventoux / Cyclingshop.dk ApS
Marbjerg Byvej 14D
4000 Roskilde

Bemærk venligst, at vi ikke modtager/ikke accepterer pakker sendt "Uden omdeling", til pakkeshops eller sendt pr. efterkrav. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger fra os til dig.

Refundering af betalt porto fra os til dig sker kun, såfremt hele ordren returneres. Såfremt kun dele af ordren returneres, refunderes portoen ikke. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af almindelig slitage, fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kontakt os altid først inden du returnerer en reklamationsvare. I nogle tilfælde er det nemlig ikke nødvendigt at returnere den defekte vare, hvis vi f.eks. er i stand til at vurdere reklamationen ved hjælp af fotodokumentation o.l.

Varen sendes til:

Ventoux / Cyclingshop.dk ApS
Marbjerg Byvej 14D
4000 Roskilde


NB: Vi modtager ikke pakker sendt som "Uden omdeling", til pakkeshops eller sendt pr. efterkrav.


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.Klageadgang
En klage over en vare købt hos os, som ikke kan løses i mindelighed ved direkte henvendelse til os, kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse, som er info@ventouxbike.dk.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret i oktober 2021