Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Corona Virus: Hvordan påvirker det?

Oprettet d.

Selv om myndighederne i stort omfang har valgt at "lukke Danmark ned", så holder onlineforretningen Ventouxbike.dk IKKE lukket.

Vi følger myndighedernes anbefalinger, men kan (foreløbigt) opretholde en tæt-på normal drift og service. Herunder ekspedere ordrer med dag-til-dag levering af stort set alle bestillinger. Og vi har iøvrigt også rigeligt af de fleste varer på lager.

Stort set alle administrative opgaver og service klares for tiden hovedsageligt fra hjemmekontoret. Mail og telefoner besvares så vidt muligt, men af og til vil du kunne opleve at telefonen ikke besvares - send venligst en mail i stedet.

 

På vores lager er der taget forskellige forholdsregler for at undgå at personale, kunder og andre udsættes for potentiel smitte. Nogle medarbejdere er sendt hjem eller er i karantæne, og dem der er på arbejde og som har mindre børn, får tilbud om børnepasning af pædagog/folkeskolelærer. Derudover er adgangen til det normalt "livlige" lager underlagt skrappe restriktioner, så der kun er de mest nødvendige medarbejdere tilstede.

Det er en meget speciel situation i øjeblikket, og der vil højst sandsynligvis komme dage, hvor vi ikke kan opretholde vores sædvanlige 1-2 dages levering og hvor håndteringen af returforsendelser forsinkes. I så fald håber vi, at du som kunde bærer over med os.

 

Vi holder iøvrigt skarpt øje med Sundhedstyrelsens og andre myndigheders anbefalinger, og regulerer vores adfærd og forretningspraksis i takt med udviklingen.

 

Status på drift den 5. maj 2020

  • Al drift er efterhånden nu som "før Corona", og ordreekspedition, levering og services er meget tæt på normal igen !

 

Status på drift den 15. april 2020

  • Ordreekspedition: Vi er nu meget tæt på ekspeditionshastighed igen. Dvs. næsten alle ordrer (+95%) ekspederes og afsendes samme hverdag ved bestilling før kl. 14. (fredag inden kl. 12)
  • Leveringshastighed: Driften hos GLS og DAO synes nu også meget tæt på normalen igen. Dvs. dag-til-dag levering på stort set alle forsendelser efter afhentning fra vores lager
  • Håndtering af bytte- og returforsendelser: Næsten ingen forsinkelser nu. Dvs. en ombytning eller retur er typisk ekspederet i løbet af 3-6 hverdage.
  • Telefon- og mailservice: Vi er tilbage på kontoret, men arbejder fortsat hjemmefra nogle dage. Telefoner besvares det meste af tiden, men du kan fortsat støde på telefonsvaren. Vi anbefaler at du i stedet sender din besked til info@ventouxbike.dk.


Status på drift den 30. marts 2020

  • Ordreekspedition: Ca. 90% (mod normalt 97%-98%) af alle ordrer ekspederes og afsendes samme hverdag ved bestilling før kl. 14.
  • Leveringshastighed: Vores transportører (GLS og DAO) melder om næsten normal drift. Begge har dog reduceret bemanding på både biler og logistikcentre, der betyder at leveringstiden kan forlænges en smule. Forvent derfor 2-4 dages leveringstid når du har fået besked om afsendelse fra vores lager.
  • Håndtering af bytte- og returforsendelser: Her må der p.t. forventes nogen forsinkelse fra de normale 3-5 hverdages ekspeditionstid. Lige nu er håndteringstiden nærmere 6-8 hverdage - desværre.
  • Telefon- og mailservice: Vi arbejder fortsat hjemmefra, og er på mail og telefon i arbejdstiden. Telefoner besvares dog mere uregelmæssigt end normalt, og vi anbefaler at du i stedet sender din besked til info@ventouxbike.dk.

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar