Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Nye ambitiøse cykelmesser i Aarhus og København til marts

Oprettet d.

Varm op til cykelsæsonen med et par forrygende forårs-cykelmesser i enten Århus eller København!

Marts måned er for mange startskuddet for udendørs cykelsæsonen, og hvad er mere oplagt end at starte sæsonen med en tur på cykelmesse?


De erfarne messe-arrangører Ole og Christian Ritter står igen i 2019 bag to forårsmesser i hhv.. Centralværkstedet i Aarhus midtby og Øksnehallen i Københavns centrum. Lokationerne er nye for begge messers vedkommende, men konceptet er det samme: En skøn blanding af udstillere, foredragsholdere og events der kan begejstre og inspirere uanset om du er til asfalt eller skovbund, motion eller fritid .- du får det hele serveret!

Du kan naturligvis møde VENTOUX på begge messer, og kommer du forbi vores stand, kan du nyde smagsprøver fra BORN, købe ind til ultra lave messepriser og se nogle af de nye forårsvarer. Vel mødt!

PS: I ugerne op til messerne vil det på vores
facebook-side være muligt at vinde billetter til begge messer, så husk at "Like us" og følge med her.
 


ARHUS BIKE SHOW D. 9.-10. MARTS


Denne messe foregår i år i det centralt placerede og hyggelige Centralværksted (inkl. smedien).

Det er en mindre og meget overskuelig messe med maksimalt 30 udstillere- De tidligere gange vi har været med her, har der været en fantastisk god stemning og atmosfære, så glæd jer!

Læs mere om Aarhus Bike Show
her
 


COPENHAGEN BIKE SHOW D. 16.-17. MARTS

Det er nu 6. gang at Copenhagen Bike Show afholdes, og messen vokser stadig i omfang med udstillere fra både ind- og udland. I år er messen så henlagt til den meget flotte Øksnehallen, der ligger tæt på Københavns Hovedbanegård.

Messen er opdelt i sektioner, som gør det meget overskueligt at navigere rundt mellem de +120 udstillere. Der er f.eks. tema-områder med rejser, landevejscykling, MTB, e-cykler, Urban cykling osv. Og typisk er der på denne messe en perlerække af inspirerende foredrag og events. 

Du finder VENTOUX og BORN på stand 97+101+103


Læs mere om Copenhagen Bike Show
her


NYT: Vi opgraderer vores udvalg af BORN Nutrition og Sports Care på vores stand i Øksnehallen. Kom og få smagsprøver, og tank op til sæsonen til favorable messepriser!

 

* * * * *
​​​​​​ 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar