Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Julen 2019


Vi glæder os i denne tid...

 

Inden længe er julen over os. Og vi tror, cykelentusiasterne vil blive specielt glade for gode gaver til livet i sadlen. Både hårde og bløde pakker kan vække lykke. Vi har cykel-julegaver i alle prisniveauer og til enhver smag. Fra lune Merino cykel uldstrømper og ultra skarpe LED cykellygter til de altid op til jul så populære pakke-løsninger. Eller hvad med et gavekort, så modtageren frit selv kan vælge den rigtige størrelse, farve og model?

hvis de kniber lidt med at komme på ideer til din cyklende mand/kone, ven eller kæreste, så er der hjælp at hente i vores gave-tips kategori. Og som cykelentusiaster med mange års erfaring med salg af cykeludstyr ved vi en del om, hvad de fleste cykelelskere vil blive glade for under træet.


Levering i den travle juletid

Vi er ekstra opsatte på at få varerne lynhurtigt og korrekt afsendt her i juleperioden, og vi sender fra dag til dag uanset travlheden. Alt hvad du ser og kan bestille på hjemmesiden, har vi på lager, hvilket er medvirkende til en meget høj leveringssikkerhed.

Vi anbefaler, at du bestiller julegaverne i god tid. Så er der også større sikkerhed for at varen eller størrelsen ikke pludselig er udsolgt.

Hvis du vil være helt sikker på, at varerne når frem inden jul, skal du i år bestille senest fredag den 20. december 2019 kl. 14. 

NB: Vi afsender også alle ordrer der kommer ind lørdag den 21. december (indtil kl. 16), men her er det så em smule mere usikkert om varerne når frem inden jul.

 


Forlænget bytte- og returfrist:


Skulle julegaven ikke passe, i smag eller størrelse, kan den returneres eller byttes helt frem til den 31. januar 2020. Læs evt. mere om ombytning og returnering her.

Rigtig glædelig jul :-)