Køb for 299,00 DKK mere og få gratis levering

Julen 2018

Vi glæder os i denne tid...
 

Inden længe er julen over os. Og vi tror, cykelentusiasterne vil blive specielt glade for gode gaver til livet i sadlen. Både hårde og bløde pakker kan vække lykke. Vi har cykel julegaver i alle prisniveauer, fra et par lækre lune Merino cykel uldstrømper, til en ultra skarp power cykellygte, der nok skal lyse den halve skov op, og få rytteren sikkert gennem mørket. Eller hvad med et gavekort, så kan modtageren selv vælge. Kortet sendes elektronisk, med det samme.


Under alle omstændigheder sender vi gaverne fra dag til dag i julen, og alt hvad du ser på hjemmesiden, har vi på lager. Vil du være helt sikker på, at have gaverne i hus inden jul, anbefaler vi, at du bestiller tidligst muligt, og senest onsdag den 19. december 2018 kl. 14. NB: Vi afsender naturligvis også alle ordrer der kommer ind efter dette tidspunkt, men her er det så mere usikkert om varerne når frem inden jul..


Forlænget bytte- og returfrist:


Skulle julegaven ikke passe, i smag eller størrelse, kan den returneres helt frem til den 31. januar 2019. Læs evt. mere om ombytning og returnering her.

Rigtig glædelig jul :-)