Køb for 399,00 DKK mere og få gratis levering

Julen 2021


Vi glæder os i denne tid...

Inden længe er julen over os. Og vi tror, cykelentusiasterne vil blive specielt glade for gode gaver til livet i sadlen. Både hårde og bløde pakker kan vække lykke. Vi har cykel-julegaver i alle prisniveauer og til enhver smag. Fra altid anvendelige Layer One svedtrøjer og ultra skarpe LED cykellygter til de altid op til jul så populære pakke-løsninger. Eller hvad med et gavekort, så modtageren frit selv kan vælge den rigtige størrelse, farve og model?

hvis det kniber lidt med gaveideer til din cyklende mand/kone, ven eller kæreste, så er der hjælp at hente i vores gave-tips kategori. Og som cykelentusiaster med mange års erfaring med salg af cykeludstyr ved vi en del om, hvad de fleste cykelelskere vil blive glade for under træet.Levering i den travle juletid

Vi er ekstra opsatte på at få varerne lynhurtigt og korrekt afsendt her i juleperioden, og vi sender fra dag til dag uanset travlheden. Alt hvad du ser og kan bestille på hjemmesiden, har vi på lager, hvilket er medvirkende til en meget høj leveringssikkerhed.

Vi anbefaler, at du bestiller julegaverne i god tid. Så er der også større sikkerhed for at varen eller størrelsen ikke pludselig er udsolgt.

Hvis du vil være helt sikker på, at varerne når frem inden jul, skal du i år bestille senest tirsdag den 21. december kl. 13.00.

NB: Vi afsender også alle ordrer, som kommer ind efter deadline den 21/12 og helt frem til den 23/12, men her kan vi så ikke garantere at varerne når frem inden jul.


Click & Collect din pakke op til jul


I hele december måned udvider vi Click & Collect afhentningstiden på Marbjerg Byvej 14D, 4000 Roskilde:

Mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 17.00
Lørdag den 11/12 og 18/12: kl. 9.00 til 13.00


Forlænget bytte- og returfrist:


Skulle julegaven ikke passe, i smag eller størrelse, er fristen for at returnere eller bytte forlænget til den 31. januar 2021. Læs mere om praktikken ved ombytning og returnering her.


Rigtig glædelig jul :-)